Press "Enter" to skip to content

Accident grav pe Splaiul Unirii în București: O mașină s-a răsturnat, blocând traficul

HTML Image as link
Qries

Încă un accident rutier a avut loc în traficul aglomerat din București, de această dată pe Splaiul Unirii, în zona dintre Autovit și Șoseaua Mihai Bravu. O mașină s-a răsturnat, cauzând blocarea ambelor benzi de circulație pe sensul de mers către Șoseaua Mihai Bravu, ceea ce a generat un ambuteiaj semnificativ în zonă.

Accidentul s-a produs în momentul în care șoferul vehiculului a pierdut controlul volanului, a intrat într-un copac de pe marginea drumului, și apoi s-a răsturnat cu mașina. Incidentul a avut loc pe Splaiul Unirii, imediat după podul Autovit, conform relatărilor unui membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” și al paginii Info Trafic România.

Din cauza acestui accident, ambele benzi de circulație pe sensul de mers spre Șoseaua Mihai Bravu sunt în prezent blocate. Această situație a dus la aglomerarea traficului în zona respectivă, creând probleme pentru șoferii care circulă pe această rută.

Momentan, nu există informații oficiale despre starea de sănătate a persoanelor implicate în accident. Autoritățile se află la fața locului pentru a gestiona situația și pentru a facilita deblocarea traficului.

Accidentul reprezintă un nou incident în seria evenimentelor rutiere care au loc frecvent în traficul aglomerat din Capitală, fiind un semnal de alarmă pentru toți participanții la trafic să manifeste atenție și prudență sporită.

sursa foto: Facebook – Info Trafic București și Ilfov

HTML Image as link
Qries
More from Din BucureștiMore posts in Din București »
More from Sectorul 3More posts in Sectorul 3 »

Comments are closed.

HTML Image as link
Qries