Press "Enter" to skip to content

O țeavă de gaze a explodat pe Șoseaua Viilor din Sectorul 5 al Capitalei

HTML Image as link
Qries

O conductă de gaz, aflată în probe de presiune cu aer de către o firmă angajată de compania de distribuție, a cedat la un punct de racord și a provocat ruperea unei porțiuni de asfalt. Incidentul a avut loc în apropierea unei treceri de pietoni, afectând și traficul pe sensul de mers al mașinilor.

Un tânăr aflat pe un scuter a trecut prin intersecția respectivă cu doar câteva secunde înainte de incident, reușind să scape nevătămat. Înregistrările video arată că acesta a traversat intersecția pe culoarea roșie a semaforului, ceea ce, în mod neașteptat, i-a salvat viața, deoarece altfel s-ar fi aflat exact în zona afectată în momentul cedării conductei.

Poliția Rutieră a intervenit rapid la fața locului, restricționând circulația în zonă pentru a preveni alte incidente. După evaluarea situației, autoritățile au declarat că nu mai există niciun pericol pentru cetățeni. De asemenea, compania Distrigaz Sud Rețele a subliniat că incidentul nu a implicat victime și că, la momentul incidentului, pe conductă nu circulau gaze naturale, ceea ce a redus riscul unei explozii sau al unui incendiu.

Lucrarea de reparație a zonei afectate va fi realizată de firma care se ocupa inițial de probele de presiune. Aceasta va fi responsabilă de refacerea asfaltului distrus în urma cedării conductei.

sursa foto: observatornews.ro

HTML Image as link
Qries
More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Comments are closed.

HTML Image as link
Qries